2011. október 15., szombat

Híreim

Na sziasztok kedves olvasók, remélem, hogy vannak még ilyenek :). A napokban fontos döntéseket kellett hoznom, ami érintette az egyes történetek "befejezzem vagy ne" kérdését. Sokáig tanakodtam és első sorban két történetemről van szó, ami ezen a blogon íródik :) Az egyik a Deseos Prohibidos, aminek első könyve teljesen saját történet alapján készült és kértétek, vagy csak egy személy kérte :) hogy folytassam mondjuk a Cullen család bevonásával és én így is tettem...írtam és írtam, de aztán azt vettem észre, hogy hiába hozom hétről hétre senkit sem érdekelt. Először azt írtam ugye, hogy egy kedves szerettem kérésére nem hagyom félbe a történetet, de most mégis úgy döntöttem, hogy ennyi volt. Miután nem látom sem idejét sem értelmét a folytatásnak, így meghoztam a döntést, az ítélet halál :) / a vicc kedvéért/ Szerintem ezt ti sem veszítek zokon, elvégre ha annyira érdekelne, akkor írnátok hozzá, de ez nem így volt ugye. A másik történetem pedig az " Egy lány harca a lelkével" című regényem, aminél a kezdetektől fogva nem láttam érdeklődést, de szerettem azt a történetem és úgy gondoltam, hogy ha megértitek, mi történt a főszereplőmmel, akkor megértitek a történet lényegét is, de  ha eleve bele sem kukkantotok, akkor ez ugye nem fog menni, szóval az ő sorsa is ugyanaz az lesz, mint a Deseos Prohibidos c. törimnél. Aztán van egy olyan történetem, hogy "Láthatatlan szerelem"...na most ő hozzá kaptam komit, bár csak egy személyről beszélünk ez alatt. Neki persze köszönöm, őrülök, hogy az elején még szorgalmasan írt nekem, aztán valahogy már ő sem. Nem mondom azt, hogy teljesen abbahagyom ezt a törim is, de egy időre félreteszem és csak két történettel szeretnék foglalkozni. Az ő sorsa kilátástalan ideig szünetre kerül. :(
Szóval összegezve a dolgot, a "Deseos Prohibidos" és az "Egy lány harca a lelkével" című történeteket abbahagyom, aztán, hogy ez a későbbiekben hogy alakul az majd kiderül. A "Láthatatlan szerelem" című alkotásom pedig hosszú vagy talán csak rövid időre, de szüneteltetni fogom. Tehát maradtak  a "Munkából szerelem" és a "Fekete Edward" című regényeim valamint néha hoznék novellát is, ahogy az időm engedi.
Köszönöm megértéseteket és elnézést azoktól, akik szívesen olvasták volna tovább a fent említett történeteimet, talán majd a későbbiekben befejezem, de ezt jelenleg reménytelen eset.
Puszi!
Barbie

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése