2014. december 15., hétfő

Ne haragudjatok rám! :(

Sziasztok Kedves Olvasóim!

( Már ha akad még ilyen...) 

Először is millió bocsánat azért, amiért eddig nem jelentkeztem, de el sem tudjátok képzelni mennyi minden történt velem ez alatt a két év alatt... Tudom, hogy illet volna akkor is lassacskán felrakosgatni a fejezeteket, de sajnos annyira el voltam havazva, hogy legtöbbször már csak arra vágytam, hogy olvassak valamit vagy csak nyugodtan zenét hallgathassak egy-két szabad percemben. És sajnos azóta történt egy hatalmas nagy baleset a gépemmel...Sajnos egy gép hiba miatt a történeteim fele elveszett és megjegyzem jóval több történetet írtam egyszerre, mint amennyi felkerült ide...szóval legalább a fele elveszett és így mindent írhatok elölről, na persze azokat biztosan, amiket veletek is megosztok. Nem ígérek egyenlőre időpontot, de azt bejelenthetem, hogy most visszatértem. Kérlek benneteket, hogy legyetek türelemmel, mert ahogy tudom írom és bővítem a fejiket és igyekszem minél előbb hozni nektek. Remélem még akad, aki szívesen olvasná :$

Sietek az összes történetemmel, de előtte szeretném megtudni, hogy melyiket várjátok a legjobban.

Fekete Edward
Munkából szerelem
vagy inkább szeretnétek Novellákat kapni tőlem? ;)

Köszönöm mindenkinek a megértését!

Szép Napot!

Üdv.:
Barbara G. Roberts

2 megjegyzés:

 1. Szia!
  Örülök, h adsz magadról vmilyen infót és tervezed is, hogy folytatod az írást. Én a Fekete Edwardot szeretem a legjobban, így remélem, h azt fogod először folytatni. Remélem, h hamarosan olvashatom is a következő fejezetet belőle.
  Sok sikert és kitartást az íráshoz és üdv ismét köreinkben!
  Üdv, Dori.

  VálaszTörlés
 2. Szia! Én szívesen olvasnám tovább az írásaidat. Én is a Fekete Edwardot szeretem a legjobban, és remélem mielőbb hozod a folytatását :)! Sok sikert és kitartást, és persze ihletet :) Örülök hogy ismét itt vagy, és sajnálom hogy csak most írok, de csak nem rég találtam rá a blogodra!
  Üdv, Angel1533

  VálaszTörlés